Pinar Dogan

Loyaal, eerlijk, soms brutaal, harde werker, heel koppig en zegt wat ze denkt. What you see is what you get.

Woonplaats: Antwerpen

Leeftijd: 41 jaar

 

Ik ben Pinar Dogan, vrouw, 41 jaar, vrij gezellig, geboren en getogen in Antwerpen. Mijn roots situeren zich in Turkije, ouders zijn geëmigreerd in 1975 en vader was, zoals de meesten destijds, een mijnwerker. Beide ouders waren hardwerkende mensen. Schoolgelopen in Antwerpen en Mortsel.

Het stadion van “Den Beerschot” is mijn terras, de kleurrijke Abdijstraat is mijn winkelstraat voor mijn boodschappen, het Kielpark is mijn achtertuin waar ik mijn kindertijd doorbracht… Nostalgie nostalgie. U leest het goed, ik ben van Het Kiel. Bij sommige mensen roept dat vraagtekens op. Ik heb het nooit anders geweten. Natuurlijk verandert de buurt in 40 jaar, maar dat is hetzelfde als pakweg in de wijk Het Zuid. Omarm de verandering, snuif de multiculturaliteit op en kijk verder dan uw neus lang is. De wereld is zo veel mooier als u er voor open staat.

Ik heb de politieke microbe te pakken gekregen in 2001. In februari 2007 ben ik beginnen werken op een liberaal kabinet. Ik kon de bekommernissen van een grootstad als Antwerpen van dichtbij volgen. Vandaag werk ik voor de beste schepen van Onderwijs, Claude Marinower.

Ik heb bijna 20 jaar ervaring achter de schermen, misschien wordt het tijd om eens naar voor te treden, niet?

Volg me op Facebook of Instagram.